Fogorvosaink

A Jánosi Dental fogorvosi rendelő csapatát lendületes, jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek alkotják.

Dr. Jánosi György

A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti egyetem fogorvosi karán szereztem diplomát 2008-ban. Ezt számos továbbképzés követte, így több területen mélyítettem az ismereteimet:

  • Röntgendiagnosztika Kompetencia (Bukarest-2011),
  • Implantológia Kompetencia (Bukarest-2012),
  • Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem fogászati szakán mesteri diplomát szereztem Orális Rehabilitáció és Esztétika szakon (2020).

Fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést, ezért számos továbbképzésen veszek részt.

Fontos szerepe van életemben a családomnak, egy kisfiú és egy kislány boldog édesapja vagyok. A kikapcsolódást, szellemi felfrissülést a futás nyújtja számomra. A triatlon (úszás, biciklizés, futás) olyan kihívás, amin szívesen és rendszeresen megmérettetem. A rendszeres testmozgás segít az állóképességem javításában és koncentráció növelésben, melynek a munkám során is nagy hasznát veszem. Hitvallásom, minden nap lehetőség arra, hogy a tegnapihoz képest előrébb léphessünk.

Dr. Györfy Eszter

Sepsiszentgyörgyön születtem 1988-ban. A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvosi Karán végeztem 2012-ben. Rögtön utána költöztem Gyergyószentmiklósra, itt született meg két kislányom is.

Fogorvosként fő feladatomnak tartom, hogy ha lassan is, de változást érjek el az emberek felfogásában. Abban, hogy ne félelemmel gondoljanak a fogászatra, hogy a fogaik egészségének megőrzése fontos legyen számukra. Ebben próbálok társ lenni. A rendelő kellemes környezete és barátságos légköre is ezt hivatott szolgálni, a régi esetleges rossz élményeket feledtetni, s hogy mosollyal tudjon minden páciens távozni. 

Dr. Hideg Laszló Zalán

A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti egyetemen szereztem fogorvosi képesítést 2019-ben, majd ezt követően ugyanitt mester-diplomáztam Orális Rehabilitáció és Esztétika szakon. Minden továbbképzési lehetőséget megragadva fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést.

Családos ember vagyok, egy kislány büszke édesapja. Szabadidőm eltöltésében nagy szerepet játszik a testmozgás, edzések. Rendszeresen veszek részt hosszú tavú aszfalt és futóversenyeken. Hitvallásom, hogy a legnehezebb problémák kezelésének képessége szükséges ahhoz, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból.

Dr. Samuel Mînzat

A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti egyetemen szereztem fogorvosi képesítést 2017-ben, majd ezt követően szakosodtam fogszabályozásra és dentofaciális ortopédiára. Párkapcsolatban élek Marosvásárhelyen. Nagy örömet okoz szabadidőmben az utazás, a természetjárás, de szívesen kosárlabdázom, vagy nézek jó filmeket is.

Dr. Pungea Georgeta Xenia

A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem fogászati ​​szakán végeztem tanulmányaim, majd ugyanazon kar keretében esztétikai orális rehabilitáción nyertem mesterképzést. Jelenleg rezidens vagyok pedodoncia szakon. Szeretem a gyermekekkel való munkát és szándékom, hogy barátságossá tegyem a fogorvosi látogatást. Gyerekekkel való konzultációt folytatok az első fog megjelenésétől kezdve a serdülőkorig, fizikai és érzelmi fejlődésük színvonalának megfelelően kezelve őket. Feladatomnak érzem úgy a gyerekek, mind a szülők oktatását a tejfogak és az állandó fogak egészségének megőrzése érdekében.

Cookie Notice

Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.