Medicii noștrii

Echipa de stomatologie dentară Jánosi este formată din specialiști energici cu experiență profesională semnificativă.

Dr. Jánosi György

Am absolvit Facultatea de Stomatologie a Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, în anul 2008. Aceasta a fost urmată de o serie de instruiri suplimentare, prin care mi-am aprofundat cunoștințele în mai multe domenii:

  • Utilizare raze X în scop de diagnostic (București-2011),
  • Competență în Implantologie Orală (București-2012),
  • Master în reabilitare orală și estetică de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș (2020).

Consider fundamentală dezvoltarea profesională continuă, motiv pentru care particip constant la conferințe stomatologice naționale și internaționale, aprofundez literatura de specialitate nou apărută.

Familia mea are un rol important în viața mea, fiind fericitul tată al unui băiețel și al unei fetițe. În timpul liber, alergarea este activitatea care îmi oferă relaxare și împrospătare mentală. Triatlonul (înot, ciclism, alergare) reprezintă provocarea de a mă autodepăși și mă motivează să concurez în mod regulat la acest gen de competiții. Exercițiile sportive mă ajută la creșterea rezistenței fizice și la îmbunătățirea concentrării, aducând beneficii și în viața mea profesională. Filosofia mea de viață este că fiecare zi reprezintă o nouă oportunitate de a deveni tot mai bun față de ziua precedentă.

Dr. Györfy Eszter

M-am născut în anul 1988, în municipiul Sfântu Gheorghe. Am absolvit Facultatea de Stomatologie a Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș în 2012. Imediat după aceea, m-am mutat la Gheorgheni, unde s-au născut cele două fetițe ale mele.

În calitate de stomatolog, consider că sarcina mea principală este de a realiza o schimbare în percepția oamenilor în ceea ce privește actul medical stomatologic. Mi-aș dori să nu se gândească la stomatologie cu frică și să realizeze importanța  de a-și păstra dinții sănătoși. Încerc să fiu un partener de încredere în acest proces. Mediul plăcut și atmosfera prietenoasă ale clinicii servesc deopotrivă acestui deziderat, iar pacienții se pot desprinde de experiențele negative din trecut, tezaurizând o amintire agreabilă, mulțumire sufletească și un zâmbet satisfăcut.

Dr. Hideg Laszló Zalán

Am absolvit stomatologia la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș în anul 2019, după care am obținut un master în reabilitare orală și estetică. Dedic mult timp formării și perfecționării mele profesionale, participând cu multă pasiune și interes la cursuri de pregătire și conferințe tematice.

Sunt un om de familie, tatăl mândru al unei fetițe. Exercițiile fizice și antrenamentele joacă un rol important în timpul meu liber. Particip în mod regulat la concursuri de alergare pe distanțe lungi, desfășurate în natură sau pe asfalt. Motto-ul meu este că abilitatea de a face față celor mai dificile probleme este necesară pentru a obține cele mai bune rezultate din noi înșine.

Dr. Samuel Mînzat

Am absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, în anul 2017, după care, în perioada 2017-2020, m-am specializat în ortodonție și ortopedie dento-facială. Locuiesc cu prietena mea în Târgu Mureș. Îmi place foarte mult să călătoresc, să merg în drumeții la  munte, să joc baschet sau să vizionez filme bune.

Dr. Pungea Georgeta Xenia

Am absolvit Facultatea de Medicină Dentară la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș și sunt masterandă, în cadrul aceleași facultăți, la masterul de Reabilitare Orală Estetică. Sunt medic rezident pedodont la Târgu Mureș și am absolvit cursuri de medicină stomatologică pediatrică. Îmi place să lucrez cu cei mici, scopul meu fiind ca vizitele acestora la medicul stomatolog să fie plăcute. Consult copiii începând de la apariția primului lor dințișor până la vârsta adolescenței, îi tratez în funcție de etapa de dezvoltarea fizică și emoțională a acestora, fiind dedicată educării, deopotrivă a copiilor și părinților, în scopul prevenirii afecțiunilor dințișorilor de lapte și ale dinților permanenți.

Cookie Notice

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare.